STARTPAKKET BELEGGEN

Goed beslagen ten ijs op de beurs

Je bent eruit: je wilt zelf gaan beginnen met beleggen. Een goede stap, want hoe jonger je bent, hoe beter het is om te beginnen. Maar hoe? Beleggen lijkt misschien erg ingewikkeld, met een goed stappenplan is dat het zeker niet. Ook jij kunt met een klein bedrag per maand prima zelf beginnen met beleggen.

Dit allesomvattende startpakket beleggen bevat tools om beginnende beleggers te begeleiden bij de eerste stappen op de beurs. Van het opstellen en maken van een beleggingsplan, tot het opbouwen en bijhouden van een gespreide (en winstgevende) beleggingsportefeuille.

The best investment you can make is in yourself.

Warren Buffett

Wat maakt het startpakket uniek?

Eenmalige aankoop

Bijzonder veel voordeel door een eenmalige aankoop: geen abonnement of terugkerende betaling! Tijdens de aankoop maak je een account aan op website. Na betaling heb je direct volledig toegang tot alle functionaliteiten via het dashboard van je account.

Handige templates

Met de vele handige templates uit het startpakket houdt je zelf je beleggingen, rendementen en transacties bij op één plek. Dit stelt je in staat op een gestructureerde en overzichtelijke manier zelf je beleggingsportefeuille te beheren, te analyseren en te leren.

Extra inzichten

Doormiddel van vele extra artikelen geven we je nog meer tips en tools. Krijg toegang tot uitgebreide analyses, overzichten, vergelijkingen, voorbeelden en ervaringen. Waardevolle inzichten die je helpen bij het nemen van eigen weloverwogen beslissingen. 

Voorbeeldportefeuille

Tot slot krijg je volledig toegang en inzicht in mijn eigen >€100k beleggingsportefeuille. Bekijk de allocatie, posities en rendementen tot in detail. Blijf op de hoogte van mijn recente aan- en verkopen en de ontwikkelingen van de portefeuille in de tijd. Op ieder moment.

Benieuwd naar de templates van het startpakket? Bekijk het gratis voorbeeld, een template waarmee je zelf gemakkelijk je beleggingsportefeuille kunt bijhouden.

Pin It on Pinterest