OVER MIJ

Wie is Beursbelegger?

Als een echte beginnende belegger was ik er van overtuigd gemakkelijk en snel geld te kunnen verdienen op de beurs. Want sparen, dat vond ik hopeloos ouderwets! Geknipt en geschoren kwam ik terug Beleggen, dat moet je echt leren. Gratis geld bestaat niet, ook niet op de beurs. Hoe dan ook, mijn interesse was gewekt en al snel ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in de verschillende aspecten van beleggen.

Over beleggen is heel veel geschreven. Wie een simpele zoekopdracht op internet maakt ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Om orde in de chaos te scheppen zette ik mijn opgedane kennis voor mijzelf in korte artikelen op een rij. Zodoende ontstond Beursbelegger.nl.

Mijn missie is steeds simpel: jou voorzien in kort en bondige informatie over de vele aspecten van beleggen. Hierdoor kun je met de kennis snel zelf aan de slag. Van beginner naar een echte belegger.

Mijn strategie: dividend beleggen

Zelf noem ik mij tegenwoordig een actieve dividend belegger. Beleggen doe ik grotendeels voor het dividend en daarmee het opbouwen van een passief inkomen. Met actief bedoel ik: het zelf selecteren en bijhouden van de bedrijven in de portefeuille. Daarbij doe ik voornamelijk fundamenteel onderzoek. Benieuwd hoe mijn portefeuille de afgelopen jaren is gegroeid? Ik plaats regelmatig updates over de voortgang van mijn eigen dividendportefeuille.

Pin It on Pinterest