CATEGORIE

Alle koersen op 1 pagina: IEX One Monitor

Of je nu een lange termijnbelegger of daytrader bent, je wilt graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de beurs. Via je bank of broker kun je individuele koersen in de gaten houden, maar je hebt alle koersen natuurlijk liever in één overzichtelijk overzicht. IEX heeft hiervoor de oplossing: de IEX One Market Monitor.

IEX Market Monitor

Benieuwd wat alle aandelen in de Nederlandse Indexes doen? IEX heeft alle actuele koersen gedurende de beursdag voor je verzameld in de IEX Market Monitor. Met daarbij updates en actueel nieuws zodat je ook gedurende de beursdag altijd op de hoogte bent van alle ins- en outs op de beursvloer, gewoon in je huiskamer! Verder is de IEX Market Monitor responsive en op ieder formaat scherm te weergeven. Zowel op je computer, tablet, alsook op je telefoon.

IEX Market Monitor openen →

Zijn de koersen realtime?

Jazeker. De koersen op de IEX Monitor zijn realtime. Bovenin het scherm worden in een lint tevens de belangrijkste nieuwsberichten van de dag getoond. Ook worden voortdurend de actuele stand van de belangrijkste beurzen en indicatoren bovenin getoond.

beleggingstip

Let wel! Hoewel de koersen actueel zijn, kunnen er zijn soms (kleine) afwijkingen ontstaan met de daadwerkelijke koers die bij je bank of broker wordt getoond. Raadpleeg voor de meest actuele koers bij voorkeur altijd de bied- en laatprijs bij je bank of broker.

AEX, AMX en AScX

Je kunt in het overzicht de AEX, AMX, AScX én de lokale markt toevoegen. Op die manier heb je op ieder moment van de dag alle koersen bij de hand. Daarnaast bied de IEX Monitor je de optie om ook wereldwijde beurzen aan het overzicht toe te voegen. Op die manier heb je de wereldwijde markt met je favoriete aandelen in één overzicht zichtbaar.

IEX One Monitor is volledig aanpasbaar én gratis

De Market Monitor is volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Je kunt overzichten toevoegen, inschakelen of uitschakelen. Je kunt je eigen opbouw en rangschikking kiezen. En het beste van alles: de IEX Market Monitor is voor jou als belegger gratis te gebruiken. Check ‘m dus snel op de website van IEX.

Reacties

GERELATEERDE ARTIKELEN

IEX.nl

IEX.nl

Veel sites richten zich op de Amerikaanse markt en aandelen. IEX is dé website voor Nederlandse...

Lees artikel

Pin It on Pinterest