CATEGORIE

IEX.nl

Veel sites richten zich op de Amerikaanse markt en aandelen. IEX is dé website voor Nederlandse aandelen. Met naast de grote internationale namen ook onwijs veel informatie over de Nederlandse en Europese aandelen. Dagelijks zijn er nieuwe columns, een vooruitblik en terugblik op de beursdag, het laatste nieuws en uiteraard ook aandelen adviezen van vele IEX analisten. Ook is er een forum waar je kunt discussiëren met andere beleggers over allerlei verschillende aandelen.

IEX One Monitor

Benieuwd wat alle aandelen in de Nederlandse Indexes doen? IEX heeft alle actuele koersen gedurende de beursdag voor je verzameld in de IEX One Monitor. Met daarbij updates en actueel nieuws zodat je ook gedurende de beursdag altijd op de hoogte bent van alle ins- en outs op de beursvloer, gewoon in je huiskamer!

IEX Forum

Daarnaast beschikt IEX over een groot forum waar van alles over beleggen te vinden is. Zo heeft bijna ieder Nederlands bedrijf wel een apart forum waar door verschillende beleggers gediscussieerd wordt. Ook vind je er interessante artikelen en diverse andere achtergronden. Kijk zelf eens op het IEX Forum.

IEX Podcast

Ook benieuwd wat er de afgelopen week op de beurs allemaal is gebeurd? Iedere vrijdag behandelen beurscommentator Arend Jan Kamp en analist Niels Koerts het laatste nieuws in de wekelijkse IEX Podcast. De podcast is ook te beluisteren op Spotify.

Reacties

GERELATEERDE ARTIKELEN

Pin It on Pinterest