CATEGORIE

Beleggingsportefeuille – Maart 2023

Angst voor een nieuwe bankencrisis overheerste de financiële markten in Maart. Het Amerikaanse Silicon Valley Bank raakte in diepe problemen en er ontstond een gedeeltelijke bank-run. De angst voor een nieuw 2008 zat er goed in. De problemen breidde zich uit naar Credit Suisse, dat uiteindelijk ‘gered’ moest worden door UBS. Dit alles woog ook zwaar op de koersen van Europese en Nederlandse banken en verzekeraars. Zo leverden in mijn beleggingsportefeuille de aandelen JPMorgan, NN Group en ASR flink in wat mij uiteindelijk bewoog (nogmaals) een plukje NN Group en ASR bij te kopen.

Ondanks de problemen binnen de financiële sector bleek technologie het deze maand prima te doen. Big-tech en de chippers lieten prima plussen zien, wat mijn uiteindelijke rendement deze maand behoorlijk in de plus zette. Ik heb geen extra inleg gedaan deze maand. Mijn aankopen in NN Group en ASR heb ik bekostigd met een verkoop van mijn positie in Intel. Daarmee bracht ik mijn posities in chippers terug in balans.

Februari 2023:€55.858,58
Maart 2023:€57.287,32
Verschil:€1.428,74
Waarvan inleg:geen
Rendement:€1.428,74 +2,56%
Dividend ontvangen:€115,78
Rendement – Maart 2023

ToppersFloppers
Flow Traders (FLOW)
+17,50%
JPMorgan Chase (JPM)
-10,03%
Microsoft (MSFT)
+15,22%
Eurocommercial Properties (ECMPA)
-9,42%
Alphabet (GOOGL)
+12,98%
Shell (SHELL)
-8,21%
Toppers & Floppers – Maart 2023

Volledig inzicht in mijn beleggingsportefeuille

Wil je volledig toegang en een gedetailleerd inzicht in mijn beleggingsportefeuille? Dit kan door gebruik te maken van het startpakket beleggen. Je krijgt zo volledig toegang tot mijn portefeuille en kunt de allocatie, posities en rendementen tot in detail bekijken. Je blijft zo ook op de hoogte van mijn recente aan- en verkopen en de ontwikkelingen van de portefeuille in de tijd. Op ieder moment van de dag.

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE ARTIKELEN

Pin It on Pinterest