CATEGORIE

DEGIRO geeft €50,- transactiekosten cadeau

Wil je gaan beleggen, dan heb je een beleggingsrekening bij een bank of broker nodig. Een betrouwbare en veilige broker is daarbij erg belangrijk. Je wilt natuurlijk dat je geld veilig is. Beursnoob belegd zelf bij DEGIRO. Beleggen bij DEGIRO is tot en met september extra voordelig. Je krijgt namelijk de eerste €50,- aan transactiekosten van DEGIRO cadeau.

Hoe werkt het?

Open tussen 20 juli en 1 september 2021 een beleggingsrekening bij DEGIRO. Activeer je de rekening voor 1 september, dan krijg je de eerste €50,- aan transactiekosten van de broker cadeau.

  • De actieperiode loopt tot en met 1 september 2021;
  • Je krijgt in de actieperiode €50,- transactietegoed toegekend. Dit is geldig tot 1 november 2021;
  • De gemaakte transactiekosten tijdens de actieperiode worden (tot een maximum van €50,-) begin november teruggestort op je beleggingsrekening;

De actie is alleen geldig voor nieuwe klanten met een Nederlandse DEGIRO rekening. Je moet een eerste storting ter identificatie doen om de rekening te activeren. Indien er al een account bestaat op het adres, dan is deelname uitgesloten. Je kunt eenmaal aanspraak maken op het transactietegoed.

Deelname aan de actie staat open voor iedereen die tot en met 1 september 2021 een rekening activeert bij de DEGIRO.

[adinserter block=”1″]

Tarieven DEGIRO

Een van de voordelen van DEGIRO is dat je lage transactiekosten voor elke transactie betaald. Je betaalt daarnaast geen kosten voor dividendverwerking (bij een standaard account) of voor het aanhouden van je beleggingen. Je betaald enkel connectiviteitskosten voor exchanges. Transactiekosten gaan ten kosten van het uiteindelijke rendement. Hoe minder kosten je betaald, hoe beter.

Lees meer over alle tarieven en voordelen van DEGIRO.

Reacties

GERELATEERDE ARTIKELEN

Pin It on Pinterest